Busca la meva botiga virtual Esmaltsmmerce / Tienda virtual Esmaltsmmerce

artesanía en internet
Artesanía en internet

diumenge, 15 de març del 2009

CLASSES DE JOIERIA


Fa un parell de mesos vaig començar classes de joieria a l'Escola d'Art deVilafranca del Penedès, i m'agradaria ensenyar-vos algunes de les coses que estic aprenent.
Hace una par de meses empecé a ir a clases de joyería a la Escuela de Arte de Vilafranca del Penedès, y me gustaría enseñaros algunas de las cosas que estoy aprendiendo.


El primer que vaig aprende és a utilitzar la serreta i a fer calats, aquesta papallona és la primera prova d'això. Hi ha algun foradet en l'esmalt, però la propera serà millor. La base és de coure i després l'esmalt.
Lo primero que aprendí es a utilizar la sierra y a hacer calados, esta mariposa es la primera prueba. Hay algún agujerito en el esmalte, pero la próxima será mejor. La base es de cobre y luego el esmalte.






Després vàrem passar a la soldadura. Superada la por al bufador, aquest és el resultat. Està treballat amb fil de plata.
Luego pasamos a la soldadura. Superado el miedo al soldador, este es el resultado. Está trabajado en hilo de plata.





















Vaig provar com resisteix la soldadura un cop la vols esmaltar, i vaig tenir bastanta sort, aquests dos anells van aguantar. Teniu en compte que l'esmalt fon a 800º i la soldadura de plata a menys temperatura.
Probé cómo resiste la soldadura cuando la esmaltas, y tuve bastante suerte, estos dos anillos aguantaron bien. Tened en cuenta que el esmalte funde a 800º y la soldadura de plata a menos temperatura.











Em vaig anar animant, i va arribar la xarnera (tub), i aquest penjoll.
Me fui animando, y llegó la charnera (tubo), y este colgante.






















El més bonic per a mi, és aquesta boleta. Porta molta feina, tant per donar-li forma, com per esmaltar-la després, però estic encantada amb el resultat.
Lo mas bonito para mi, es esta bolita. Tiene mucho trabajo, tanto para darle forma, como para esmaltarla después, pero estoy encantada con el resultado.